Hurtig levering Eget værksted Optjen 5% i rabat Gratis forsendelse ved køb for over 499 kr. i Danmark

smykker & design

Fødsels-sten (birthstone)

Hver fødselsmåned har en sten, der har positiv virkning på bærerens fremtid.

Januar: (Granat, mørkerød) symboliserer kraft og beslutsomhed. Den forsørger bæreren med positiv energi og giver selvbevidsthed.

Februar: (Ametyst, lilla) står for rigdom og styrke. Den beskytter sin bærer og giver mod. I mellemmenneskelige forhold og anspændte situationer forærer den fred og sindighed.

Marts: (Akvamarin, lysblå) forbindes med en positiv virkning på menneskets immunforsvar. Akvamarinen sørger for et klart hoved og giver bæreren stabilitet og glæde.

April: (Diamant, klar hvid) beskytter mod dårlig indflydelse, gift og overbelastning. Den giver bæreren masser af styrke.

Maj: (Smaragd, grøn) står for fremskridt og produktivitet. Ved bryst-, muskel eller rygsmerter brugte man smaragd i gamle dage som behandlingsform.

Juni: (Alexandrit, lys violet) forbindes med uskyldighed, elegance og god mavefornemmelse. Perlen siges at have beroligende kræfter, og den virker positivt på forhold.

Juli: (Rubin, rød) beskytter bæreren mod dårlig indflydelse, og den hjælper lykken i gang, understøtter venskabelige processer og sørger for succes i kærligheden.

August: (Peridot, lys grøn) hjælper mod negative energier, dårlig indflydelse og urolige nætter. Desuden stabiliserer den humøret og immunforsvaret.

September: (Safir, blå) øger stabilitet og åndelig styrke. Den bliver også brugt til at stimulere blodkredsløbet i kroppen. Safiren står for oprigtighed, karisma og livserfaring.

Oktober: (Opal, changerende lys rød) hjælper sin bærer med kreative idéer, giver mod og balance. Den beskytter mod negativ energi og ondsindede mennesker. Desuden giver opalen styrke, sørger for et klart syn og renser kroppen.

November: (Topas, gylden) støtter mennesket i opgøret med sine omgivelser og giver tilfredshed. Den skænker åbenhed og hjælper med anerkendelse. Når bæreren er nervøs, beroliger topasen nerverne.

December: (Tyrkis, blå) står for tålmodighed, vedholdenhed, tryghed og sørger for succes. Den hjælper med vanskelige samtaler eller foredrag, og den støtter som talersten sproget og selvforståelsen.

Fødselsstenen understøtter kun virkningen særligt i den pågældende fødselsmåned. Men den støtter dig også, når du kan bruge dens energier. Vælg den sten, der siger dig mest!

 

Stjernetegn 
21/1-18/2 

19/2-20/3 

21/3-20/4 

21/4-21/5 

22/5-21/5 

22/6-22/7

23/7-22/8 

23/8-22/9 

23/9-23/10 

24/10-21/11 

22/11-21/12 

22/12-20/1 

Find din skytsengel for dit stjernetegn

22. december - 20. januar Stenbukkens engel hedder Cassiel, som hersker over Saturn, der blandt andet står for økonomi og lederskab.
21. januar - 18. februar Vandmandens engel hedder Cassiel, som hersker over Saturn, der blandt andet er begrænsningens planet.
19. februar - 20. marts Fiskens engel hedder Zadkiel, som hersker over Jupiter, der blandt andet repræsenterer held og kreativitet.
21. marts - 20. april Vædderens engel hedder Camel og hersker over Mars, som blandt andet står for forandring.
21. april - 21. maj Tyrens engel hedder Hagiel. Den hersker over Venus, som blandt andet står for tro, håb og kærlighed.
22. maj - 21. juni Tvillingens engel hedder Rafael, som hersker over Merkur, der blandt andet står for alt inden for kommunikation og rejser.
22. juni - 22. juli Krebsens engel hedder Gabriel. Han hersker over månen, som blandt andet styrer drømme og følelser.
23. juli - 23. august Løvens engel hedder Mikael, som hersker over solen, der blandt andet repræsenterer energi, lys og varme. 
24. august - 23. september Jomfruens engel hedder Rafael. Han hersker over Merkur, som blandt andet står for bevægelighed og sport.
24. september - 23. oktober Vægtens engel hedder Hagiel, som hersker over Venus, der blandt andet står for skønhed, kærlighed og retfærdighed.
24. oktober - 22. november Skorpionens engel hedder Camel som hersker over Mars, der blandt andet repræsenterer talent, energi og alle former for kampe.
23. november - 21. december Skyttens engel hedder Zadkiel, som hersker over Jupiter, der blandt andet repræsenterer evnen til at vokse. 
Kilde: Clairvoyant Anne-Marie Østersø

Symboler

(min definition)

Infinity: Symbolet har flere betydninger, eks. i det gamle Indien og Tibet, repræsenterede det perfektion, dualisme, og enhed mellem mand og kvinde. I det okkulte tarot er det forbundet med magi og repræsenterer balancen i forskellige styrker. I moderne tid, blev det et matematisk symbol for uendelighed i tal, tid eller rum. Sidstnævnte er  meningen med AE smykkers 'infinity' -uendelighed i tid og sted.

Venus symbol:  Symbolet repræsenterer feminisme i filosofi og sociologi. Dette symbol har været i brug siden renæssancen og betegner også elementer i alkymi, specielt kobber. Det menes at det skal forestille et håndspejl.

Mars symbol: Symbolet kan fortolkes som Mars' skjold og spyd.
Mars var i romersk mytologi krigsguden og beskyttede alle krigerne. Dette symbol bruges også i biologi til at beskrive det mandlige køn.

Hjerte: Hjertet var oprindeligt et symbol for et blad fra et meget gammelt græsk træ, som de gamle grækere mente måtte være vejen til udødelighed. I 1500 tallet misforstod man dette livssymbol, og malede bladene røde. I 1700 tallet blev det et symbol på Jesus hjerte, hvilket har resulteret i kærlighedssymbolet.

Stjerne: Et symbol som ofte har en positiv betydning. Ofte er det et symbol med religiøs oprindelse og koblet til kristendom og Biblen. En anledning til dette kan være symbolikken med den såkaldte Betlehemsstjerne. I mange religioner er stjernen identificeret med guder, det guddommelige og det evige. I mange kulturer tyder man stjernernes indbyrdes stilling i forbindelse med livets vigtigste begivenheder.

Spiral: Symbolet 'spiral' har mange betydninger, men her er tiltænkt de levende væseners kosmiske vandring i et højere kredsløb uden ophør, altså uendelighed.

Krone: Står for suverænitet, sejr, værdighed, den højeste udmærkelse og indvielse.

Yin og Yang: Kinesisk symbol for universel harmoni og helhed mellem modsætninger:  Yin er det mørke, passive, negative kvindelige princip. Yang er det lyse, aktive, positive princip.

Peace: Er designet i 1950'erne i en kampagne for atomnedrustning. I 1960'erne blev det kendt som symbol for fred og harmoni, hvilket også er meningen med det her.

Blomst: Repræsenterer det feminine og passive princip. Når blomsten er i knop, symboliserer den udviklingsmuligheder og når den er åben repræsenterer den udvikling.

Kors: Den lodrette akse er det himmelske, åndelige, intellektuelle, aktive og maskuline. Den vandrette akse er det jordiske, rationelle, passive og feminine. Et kors med tre tværbjælker symboliserer paven.

Drømmefanger: For mange det traditionelle symbol på den indianske kultur. 
Mange spædbørn blev udstyret med beskyttende 'edderkoppespind' over deres vugger. Drømmefangeren var lavet af pilekviste og spindet var spundet af fint garn af nældefibre (gerne farvet rødt) og dekoreret med personlige og/eller hellige genstande.  Normalt blev to spind hængt på vuggen, og man sagde at de "fangede alt det gode, og at alt det onde der måtte være i luften røg gennem hullet i midten af 'spindelvævet'.

Lakota-stammen fortæller stadig legenden om 'livets hjul'. Den hænger over deres sovesteder eller i deres hjem for at fange deres drømme og visioner. Det gode i deres drømme bliver fanget i livets spind og bliver husket; men det onde i deres drømme slipper gennem hullet i midten, og er ikke længere en del af deres liv.

Snabel 'a': Du bruger det hver eneste dag, men vidste du at symbolet blev brugt første gang den 4. maj 1536 af en spansk købmand. Dengang var det med henvisning til antallet af 'amphoras', som var målenhaden dengang. I 1971 så Ray Tomlinson symbolet og mente det kunne være godt at tilføje navnet på den person, der modtager en mail.

Fisk: Symbolet knyttes som psykisk billede sammen med det ubevidste, det moderlige og det livgivende. Fisken er oven i købet et af de ældste kristne symboler, idet den optræder både på billeder i de gamle kristne katakomber i Rom og i gulvmosaikker i gamle kristne huse og kirker. Det er forholdsvis almindeligt at se fisken i samme betydning også i nutiden, f.eks. som klæbemærke på biler.

G-nøgle og node: Symbolet 'G nøgle' er en musiknøgle der viser hvordan noder skal tolkes i den vestlige verden. Et nodesystem består af fem linjer. Noderne kan sættes enten på eller mellem linjerne. Hvert system indledes med en 'nøgle' der fortæller, hvordan noderne skal tolkes. G er placeret på nodelinje nummer 2 fra neden, hvor g-nøglen starter (midten af nøglen).

Råbåndsknob: Råbåndsknob stammer helt tilbage fra sejlads i vikingetiden. Dengang fæstede man sejlet til 'råen' (sidder på tværs af masten og holder sejlet) med råbånd der blev bundet i dette knob.

Engle kalder: Legenden siger, at for tusinder af år siden flygtede en gruppe af gode elverfolk ind i skoven, hvor de boede et sted væk fra farer og onde ting. Takket være sit venskab med englene, blev de præsenteret for et engle vedhæng med en bold, der var i nogle små klokker i som et symbol på beskyttelse. Englene fortalte dem, når de følte sig truet eller sårbare, skulle de røre bolden så ville engle høre klokkerne og de ville komme dem til hjælp og give deres beskyttelse og kærlighed.

'Prayer box': En 'bøn (ønske) boks' bruges i flere religioner, og man er i tvivl om hvor boksen stammer fra. Alle trosretninger har brugt bøn-bokse til at fokusere sindet på bønsomme tanker eller hemmelige ønsker, typisk ved at skrive det ned på et lille stykke papir og placere det i boksen. Oprindeligt bæres bøn-boksen som et religiøst objekt, men nu anvendes de primært som smykker for sentimentale og ikke religiøse formål.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

AE smykker & design CVR 36779330
Webshop fra e-hjemmeside.dk