der betyder noget

Din tekst

smykker & design

Et stjernetegn er en af 12 lige dele af ekliptika, som vestlig astrologi traditionelt anvender. Hver stjernetegn er inddelt i 30° af ekliptika, og de 12 dele udgør således tilsammen 360°. Stjernetegn anvendes, når der lægges et horoskop. 
find dit stjernetegn her
En fødselssten er en ædelsten, der repræsenterer din fødselsmåned. Fødselssten bruges ofte som en lykkebringende talisman og bæres som smykker og vedhæng. Når du går med din fødselssten, udnytter du kraften fra stenen, tiltrækker gavnlige vibrationer og forstærker dit medfødte potentiale. Dette beriger dit liv og støtter dig i at være dig selv.

5,00 DKK

varenr.: T10 floating charms til glasvedhæng

229,00 DKK

varenr.: H77 halskæde med glasvedhæng

179,00 DKK

varenr.: MS106 skytsengel og stjernetegn

229,00 DKK

varenr.: A85 armbånd med stjernetegn

199,00 DKK

varenr.: MS13 inkl. valgfri tekst/prægning

199,00 DKK

varenr.: MS9 inkl. valgfri tekst/prægning

69,00 DKK

varenr.: MS107 halskæde med stjernetegn

AE smykker & design bestræber sig på at lave personlige smykker med garanti for lang holdbarhed. Er smykket lavet med lædersnor vil lædersnoren med tiden få brugsspor, dette er naturligt. Der vil dog være garanti fra dags dato, hvis læderet løsner sig eks. fra låsen etc. Inden for rimelighedens grænser vil AE smykker & design inkludere en udskiftning af læderet, indenfor 2 år.
Der ydes ingen garanti hvis læderet er blevet misligholdt, eller brugt uhensigtsmæssigt eks. været i vaskemaskinen, været med i bad, blevet trukket/hevet i etc.

AE smykker & design CVR 36779330
Webshop fra e-hjemmeside.dk